Om os

0 +
Års erfaring

om os

Nordjysk kvalitet der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig. 

Om det er epoxygulv, polyuretangulv (PU), microcement, NewYorker gulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds. 

 

Giv nyt liv til dine gulve

Om det er nybyg eller renovering er der hjælp at hente. Der findes uanede muligheder.

Vælg jeres farve

Epoxygulve kan udføres i mange forskellige former. Det kan udføres med en skridsikker overflade, en glat overflade og med utallige farvekombinationer.

Vores Projekter

Få inspiration fra vores tidligere projekter

Lad os sammen finde en løsning

Hos Epoxy & Designgulve ApS, laver vi specialløsninger indenfor Epoxy, polyurethan, microcement og NewYorker gulve. Vi har mange års erfaring og sætter altid kvalitet og kundetilfreds højest.

Copyright © 2022 MM Epoxy & Designgulve ApS

Hos Epoxy & Designgulve ApS, laver vi specialløsninger indenfor Epoxy- og Microcement gulve. Vi har mange års erfaring og sætter altid kvalitet og kundetilfreds højest.

Copyright © 2022 MM Epoxy & Designgulve ApS